Afdrukken

Over mij

Gediplomeerd en certificeerde Dermatologische Huidspecialiste

Daarom werk ik bij elke huid met een andere aanpak of u nu komt voor huidverbetering of voor de huidverzorgende behandeling. Al jaren gespecialiseerd in een aantal bewezen technieken die u zullen verrassen qua resultaat. Hebt u last van overbeharing, u kunt bij mij terecht voor elektrisch epileren of u kunt de ongewenste haren laten verwijderen met de LightSheer Diode Laser.

De Beautysalon “E.R.” werkt met de allernieuwste high–tech apparatuur voor anti-aging en hoogwaardige, toonaangevende merken zoals: Klapp cosmetics, BDR beauty defect repair, Kaé Argatherapie, Philoderm. Als ervaren Dermatologisch huidspecialiste kan ik een link leggen tussen een problematische huid en algehele lichaamsconditie.

De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen met de supplementen van LavieSage. Ik leg graag de nadruk op healthy aging; schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit. Als gediplomeerd orthomoleculair voedingsdeskundige kan ik je adviseren hoe je jouw voedingspatroon kunt aanpassen voor een optimaal resultaat: je zult je weer energieker en vitaler voelen!

Het is mijn persoonlijke missie om door middel van gerichte huid- en voedingsadviezen te helpen uw levenskwaliteit te verbeteren en uw gezondheid preventief te bevorderen.

U bent van harte welkom, De Beautysalon “E.R.”

Evelien Rooyen

De Beautysalon "ER" geeft al meer dan dertig jaar behandelingen om de conditie van uw huid te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan. Als schoonheidsspecialiste wordt men regelmatig geconfronteerd met cliënten die een huidaandoening hebben. Door de juiste voorlichting kan men optimale zorg leveren aan de individuele cliënten in samenwerking met huisartsen en dermatologen. Voor de deskundigheidsbevordering in dit specifieke dermatologische vakgebied is het noodzakelijk een opleiding te hebben gevolgd en afgerond met een certificaat van scholing "dermatologie" voor schoonheidsspecialisten. Dat betekent dat u bij De Beautysalon "ER" voor alle gespecialiseerde behandelingen (specialisaties) terecht kunt én in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Juist dat maakt De Beautysalon "ER" vakbekwaam en vooruitstrevend.

Diplomering