Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 272 niet laden

Dermaroller

Additional Info

DERMAROLLER™ Therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. Wetenschappelijke studies toonden aan dat bij normaal gebruik slechts 0.3% van de actieve bestanddelen uit de cosmetica in de huid dringen. De Dermaroller verhoogt de infiltratie met maar liefst 200x. De resultaten overtreffen o.a. fraxel-laser behandelingen.

DERMAROLLER™ Therapie resulteerd in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

  • Acné- en atrofie littekens.
  • Verouderde- en zon beschadigde huid.
  • Rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté.
  • Striea en striemen
  • Grove porien.

Wereldwijd wordt door Dermaroller artsen meer dan 100.000 behandelingen uitgevoerd met opmerkelijke resultaten. Dit is nu ook beschikbaar voor jou. Deze behandeling wordt bij ons uitgevoerd.

Wat maakt de Dermaroller zo bijzonder?

Micro Needling wil zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies Dermaroller is tot stand gekomen na veelvoudige studies en het opvolgen van bepaalde fysische regels uit de natuurkunde. Hierdoor is de originele Dermaroller op dit moment als enig micro-needling systeem in Europa, opgenomen in het ISO 13485 bestand voor medisch materiaal en originele CE goedkeuring.

 

 informeer naar deze behandeling.