Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 272 niet laden

Echte laserontharing?

Additional Info

Veel salons adverteren met laserontharen terwijl ze met lichtflits techniek (IPL of VPL) behandelen. Dit is op z’n zachts gezegd al misleidend. Een consument wordt verkeerd voorgelicht en gaat uit van de deskundigheid van de behandelaar. Er komen veel klanten bij ons die in het verleden al zijn behandeld met “ laserontharen”. Mensen die al eerder hun probleem wilden aanpakken maar die niet het gewenste doel (volledig onthaart) in andere salons hebben behaald.

Als je als consument de onthaarde haren binnen enkele maanden weer terug ziet groeien ben je teleurgesteld, dat is duidelijk. Je kunt weer overnieuw beginnen, maar je bent wel je ziektekostenvergoeding of je spaargeld kwijt. Wat is het verschil? Het verschil tussen lichtflits ontharen en lasertherapie is het lichtspectrum.

Een IPL of VPL werkt in het daglichtspectrum. Laser werkt met intensed pulse laserlicht. Niet voor niets worden lasers in de medische wereld ingezet. Ze zijn doeltreffend en op het gebied van ontharen gaan deze veel dieper de huid in, tot aan de haarwortel en verwarmt deze in een milliseconde tot 75 graden. De haarfollikel is gegarandeerd vernietigd.

Lichtflitsontharen (IPL of VPL) verwarmt alleen de follikel en zal deze wel beschadigen, maar niet altijd vernietigen en het kan dus zijn dat de haar zich binnen enkele maanden herstelt, en in volle sterkte teruggroeit. Vraag als consument met welke apparatuur u behandeld wordt, dit hoeft niet dezelfde te zijn als waarmee wordt geadverteerd.

Bent u ook teleurgesteld? Kom dan voor een gratis intake gesprek. Er wordt een nieuw behandelplan opgesteld met (indien nog mogelijk) gegarandeerde resultaten. U krijgt eerlijke voorlichting en dan kunt u zelf bepalen of we alsnog, samen, het gewenste doel gaan behalen.

U wordt behandeld door een ervaren, gediplomeerde en gecertificeerde specialiste.

Bij De Beautysalon“ ER” werken we als ENIGE in Diemen met een ontharingslaser (LightSheer diode laser). Wetenschappelijk bewezen het beste apparaat om definitief te ontharen. Goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. Ook zijn wij gespecialiseerd in elektrisch epileren, daarmee kunnen we ook alle grijze en blonde haren definitief verwijderen. Door beiden systemen te hanteren gaan we voor 100% resultaat.